Auli-susi

Sunnuntai 25.3.2012 klo 10:41 - P.Ahlqvist


ROMAN SCHATZ, TUO SAKSAN LAHJA SUOMEN KANSALLE, TOIMII SALAKAADOT SEIS-NIMISEN KAMPANJAN SUOJELIJANA. NYT HÄN ON AVAUTUNUT AULI-SUDEN KAADOSTA ILTALEHDESSÄ 22.03, SEKÄ OHJELMASSA KORKOJEN KERA 23.03. HÄN EI KUULEMMA YMMÄRRÄ SUOMALAISTEN SUSIVIHAA, JA SANOO, ” Yksi suden jälki kun löytyy jostain Itä-Suomesta, niin heti on täysi hysteria, että miten lapset pääsevät kouluun.  Se on hysteerisen naurettavaa. Tiedätkö, milloin viimeksi ihminen on kuollut suden takia Suomessa? 1800-luvulla!"

EN TIEDÄ, ONKO HERRA SCHATZ OLLENKAAN PERILLÄ MISSÄ AULI-SUSI KAADETTIIN. ILMEISESTI EI, MUTTA SIINÄ TÄMÄ SAKSALAINEN HUMORISTI ON OIKEASSA, ETTÄ VIIMEKSI SUSI ON TAPPANUT IHMISEN 1800 LUVULLA SUOMESSA.  ERO SILLOISEEN SUSIONGELMAAN LÖYTYY PÄÄTTÄJISTÄ. SILLOISET  VIRKAMIEHET JA PÄÄTTÄJÄT YMMÄRSIVÄT ONGELMAN VAKAVUUDEN JA RYHTYIVÄT TOIMEEN. SUDET HÄVITETTIIN JA UHKA OLI POIS. 2000 LUVULLA TUPUTETAAN LEVOLLISTA RINNAKKAISELOA PEDON KANSSA, JOKA JUOKSENTELEE PIHOILLA JA KYLILLÄ KUNNES VÄISTÄMÄTÖN KONFLIKTI ON EDESSÄ.

SCHATZ ON MUKANA 04.04. JÄRJESTETTÄVÄSSÄ ”ANNA SUDEN ELÄÄ” MIELENOSOITUKSESSA, JA SANOO KULKEVANSA KULKUEEN EDESSÄ SEPPELE KÄDESSÄ ! HYVÄ ROMAN. KULJE ROHKEASTI SEPPELEESI KANSSA HELSINGIN KESKUSTASSA, SIELLÄ EI SUSI KÄY KIMPPUUSI.

POA


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini