Metsästysmaja

Metsästysmajan ja saunan vuokraus

- Majan vuokraustoimintaa hoitaa Majan Isäntä, joka pitää majan vuokrauksesta ja muusta käytöstä kirjaa.

- Majan ja saunan avaimet ovat Majan Isännällä, majatoimikunnan jäsenillä, seuran puheenjohtajalla ja seuran sihteerillä.

- Majalle aikovien seuran jäsenten on sovittava majalle menostaan Majan Isännän kanssa.

- Seuran jäseniltä ei peritä maksua majan ja saunan käytöstä seuraavissa tapauksissa: Tasakymmen vuotissyntymäpäivät 50-vuotispäivistä eteenpäin, seuran jäsenen oma käyttö, seuran jäsenen oman perheen käyttö ( seuran jäsenen oltava itse paikalla ) ja seuran jäsenten keskinäinen käyttö. Näissä tapauksissa maksimi yhtäjaksoinen maksuton käyttö on yksi viikonvaihde / kaksi päivää.

- Ulkopuolisilta perittävä vuokra on 150 euroa / vuorokausi. Majan Isännällä on velvollisuus harkita peritäänkö vuokra täysimääräisenä tai ollenkaan ns. sidosryhmiltä ( Maanomistajat yms. ). Kalelan kylätoimikunnan kokousten vuokra on 20 euroa. Tämä ei koske ns. Kalelan Kiltaa, jolta perittävä vuokra on 150 euroa / vuorokausi.

- Majan Isäntänä toimii Timo Nurmi, 040- 558 6026

-Majalla on kaksi mökkiä, isompi ruokailua/kokouksia/yöpymistä yms. varten sekä pienempi alamökki, jossa sauna ja pieni oleskelutila. Alamökkiin on remontoitu uusi tilavampi sauna vuonna 2012, johon mahtuu n. 8 henkeä yhtä-aikaa.. Ylämökissä on hella, mikro, kahvinkeitin sekä ruokailuvälineitä. Lämmitykseen on takka ja sähköpuhallin, kuten myös alamökissä.

Maja sijaitsee Mynäjoen varressa kosken alapäässä. Paikalla uinti- ja kalastusmahdollisuus.